søndag 29. mai 2011

Hurra jeg vant

Jeg vant jeg vant...hos sukkersøtt! Så nå har jeg fått tre nye digi stempler i samlingen min - Jippi
Det har ellers vært lite kortlaging i det siste her hos meg, jeg har værrt på Blåturkurs med 26 kollegaer. Vi viste ikke hvor vi skulle, eller hva vi skulle. Spennende, men har vært i Alta i to døgn på flott kurs.
Jeg legger med ett bilde av ett kort jeg laget for en liten stund siden, kortet er til ei flott jente som ble 18 år 3.mai. og som vanlig er jeg litt sein...
Jeg har brukt papir og stempel fra Magnolia. Navnet og tallet er stanset ut med quickutz og jeg har hatt på ett blankt lim for å få glans i dem.
Så er det bare å få det levert til Marte da...

søndag 22. mai 2011

13 år

Simen fikk invitasjon til 13 års dag fredag kveld, og bursdagen skulle være lørdag... Da fikk mammaen det travelt på lørdags formiddag...Laget ett kort med masse farger, orange i bunnen, blått og gult. Fargela ett av favorittmotivene fra Kenny K.

Jeg melder kortet på i konkuranse hos Sukkersött sin utfordring #125 som er bølgepapp og tall.

torsdag 19. mai 2011

Tag

Jeg har lagt en gave tag. Tok en ferdig tag og kledde med designpapir, stemplet den med krumelure stempel og pyntet den med roser og bling. Synes den ble fin jeg :)

Guttekonfirmant

Konfirmasjonshelgen i Lakselv nærmer seg, og jeg må lage flere kort... I dag har jeg laget ett guttekort med digitalstempel fra The Greeting Farm, fargelagt med Promarker. Jeg har brukt brun Bazzill, det blå papiret i bunn og inni er fra pinkpaislee - 365 degrees, det stripete papiret er fra K&Company - amy butler belle.


Det papiret har jeg også brukt for å kle en konvolutt som jeg har limt inni til å ha penger i... Teksten er printet ut fra dataen, og navnet til konfirmanten er retusjert bort :)

tirsdag 17. mai 2011

40 års kort



Jeg har ei go' venninne som hadde 40 års dag den 12 mai. Til hennes bursdag lagde jeg dette konvoluttkortet. Pyntet konvolutten mest, og bare litt på kortet inni. Konvolutt og kort er fra en eske jeg kjøpte for lenge siden på binders. stemplet er ett velbrukt diditalstempel fra Kenny K

søndag 8. mai 2011

Konfirmasjonskort til gutt



Jeg har laget nok ett konfirmasjonskort som skal sendes avgårde. Denne gangen til en gutt som heter Lars. Motivet er nok en gang fra Kenny K fargelagt med Promarker.
Jeg melder dette kortet på i følgende utfordringer:
Sukkersött sin utfordring #123
Scrappekammerets utfordring # 30

lørdag 7. mai 2011

Konfirmasjonskort

Har kosa meg med kortlaging i dag også. Etter en stund ble det mer rydding av arbeidsbordet enn kortlaging, men det trengs jo det å. Fikk rydda i kartong samlingen min også, og fikk jo se da at jeg ikke trenger å kjøpe det på en stund...



Jeg har bare fått tatt bilde av det ene kortet jeg laget i dag, så da deler jeg det med dere. Kortet er ett Joy fold kort og jeg har brukt en rest av ett nydelig papir fra Maja design, tror jeg det var.

Nok ett Konfirmasjonskort



Nå for tiden blir det bare laget konfirmasjonskort her i huset. Venner og kollegaer bestiller kort hos meg og det er kjempekjekt! Guttekortene er vanskeligt å lage synes jeg, men jeg er vel ikke alene om det.
Her har jeg laget ett enkelt kort med bruk av bazzill kartong, paperloft designpapir og en flott ung mann fra the greeting farm som jeg har brukt promarker for å få farge på. Navnet er trykket ut med quickutz alfabetet mitt, noe jeg ser jeg trenger flere av...Blir litt lei av den samme fonten på alt...