torsdag 14. juli 2011

Dåpskort

Sånn i siste liten før vi drar på ferie har jeg laget ett dåpskort. (Jeg burde egentlig pakket...) Kortet er en liten eske med skuff. Og det var så gøy å lage, at det blir neppe den siste...



Nå må jeg kanskje pakke litt - burde burde :)

onsdag 13. juli 2011

Toffifee

For lenge siden fikk jeg spørsmål om jeg kunne lage en toffifee eske for en kjekk dame, så det har jeg gjort i kveld. Papir fra papirdesign, stempel fra papirloftet, blomster fra England.




Konfirmasjonskort

Har laget ett jentekort på bestilling. Ble ett joy fold kort denne gangen. Papiret er fra prima sin Jack n' Jill serie, og tømmerstokkene bak jenta er fra magnolia. Jenta er fargelagt med promarker, stemplene er fra north stamps og kennyk.






Inni har jeg limt en liten konvolutt for å legge pengegaven i.
Nå håper jeg bare bildene blir ok her, må ordne alt via iphonen min siden fotoapparatene er startet på ferie...

mandag 4. juli 2011

Bryllupseske

I det siste Ett Trykk var det oppskrift på en liten eske. Jeg hadde bestilling på ett bryllupskort og bestemte meg for å prøve ut oppskriften. Synes esken var veldig grei å lage, og så ble den jo så søt! Jeg hadde ikke dobbeltsidig papir, så jeg brukte grå karong som jeg kledde med papirer fra papirdesign og making memories. Lokket er laget av papir fra MM.


Tekstene er laget i word, printet ut, brukt cuttelbug og svertet med blå stempelpute. Noen få roser fikk også plass i og på esken.

søndag 3. juli 2011

Topptur

 Når man går på topptur får man god tid til å kikke seg rundt og nyte naturen. Enn sånn tur kan være god terapi for en sliten sjel

 Så ut som om vi kunne få litt multer når høsten kommer, så får jeg vel plukke en liter eller to slik at vi har til dessert på julaften. Hvis ikke noen plukker alt før jeg kommer meg ut :)
 Veien opp er lang og bratt...

Men du verden for en utsikt når man først kommer seg opp - det er verd slitet.

Bursdagskort

Har laget lite kort i det siste, men litt har jeg nå pusslet med...
Her er ett bursdagskort som jeg laget til en kjekk, flott og herlig jente som ble 13  år for en stund siden.
Håper hun har fått det i posten, bedre sent enn aldri...

Topptur

Her i vår flotte kommune har vi noe som heter toppturer. Det er lagt ut klippetang og bok på 10 ulike topper rundt forbi, og man kjøper klippekort for å delta i "Til topps i Porsanger". Jeg har deltatt på dette i flere år, men jeg har aldri klart å ta alle ti toppene på en sesong. Dette på grunn av ulike årsaker, som lang kjørevei til toppene og for at veien opp til noen av toppene er veldig lang :)

I dag tok vi løs og startet opp til Sturra Binalvárri, en topp jeg aldri har vært på, den er 528 moh og det er ca 7,5 km å gå opp. På bilturen til startpunktet møtte vi på kraftig regn, så vi var litt spente, men vi møtte bare på lett regn på turen opp.
 Naturen i Stabbursdalen er flott, med furuskog som vistnok ikke er vanlig så langt nord.

 Her ser dere meg og Ann Gøril mens vi klipper kort og skriver i boka.
 Her er Jan-Ivar med Stabburselva og Porsangerfjorden langt i det fjerne.


Det er ikke så mange som har vært på denne toppen i år, vi var vel nummer 12, 13 og 14, men vi syntes det var litt gøy at Dronning Sonja hadde skrevet seg inn før oss :) Hvor kult er ikke det?
Navn: Sonja Adresse: Slottet

lørdag 2. juli 2011

Det er liv i meg

Jeg har bare gått på en liten smell her...har rota bort overskuddet mitt, så jeg får ikke gjort stort. Jeg har laga ett par kort, tatt bilder også - men det var det å få det ut på bloggen da.... Jeg kommer meg vel snart til hektene igjen håper jeg.