søndag 30. oktober 2011

Guttekort

En ung herremann jeg kjenner blir 1 år på mandag. Jeg kjøpte papir til hans bursdagskort i sommer når jeg var på ferie i Bodø og besøkte TreL. Papiret er fra three bugs in a rug og heter DAWSON stripe. De små flotte dinosaurene er klippet ut fra mønsterarket. Bokstavene er trykket ut med quickutz tangen. Den nederste brune stripen er en rest fra Basic grey papir som jeg limte på for å fremheve dinosaurene bedre.

Nok ett tenåringskort

Det ser bare ikke sånn ut. Man kan vel ikke bare legge ut de kortene man er mest fornøyd med? Her er ett kort som jeg ikke kan si jeg ble fornøyd med. Som vanlig kommer "lillegutt" med beskjed om at han skal i bursdag på veldig kort varsel, og mor må mekke kort i full fart.
 Jeg hadde ingen ferdig fargete motiver, så her ble det ingen KennyK... Papiret er fra Basic Grey sin Olivia. Det syns jeg også ble i overkant for en 13 åring... Jeg ordnet ett panel til framside som jeg trykte ut navn og alder til, men jeg var så stressa og skjelven at det ble skeivt og med lim over alt - så det gikk i søpla...
Da ble det heller ett panel med masse blomster og bare 13 tall på. Huff og huff...
Så i dag tror jeg at jeg må sette meg ned å fargelegge litt motiver slik at de ligger klare til neste invitasjon...

13 år

Her har jeg laget ett kort til ei flott jente som ble 13 år. Papiret er fra Maja Design og heter våfla m bjørnbærssylt, og jeg har brukt begge sider av papiret. Jenta er fra KennyK og er fargelagt med Promarker. Bokstavene er trykket ut med cuttelbug og quickutz alfabet.

Inni laget jeg kortet helt enkelt med plass til å skrive på høyre side, og en enkel stripe papir på ventre side til å pakke penger under.

lørdag 29. oktober 2011

Lenge stille fra meg

Ja det har vært stille på bloggfronten fra min side. Tiden strekker ikke til for meg, verken med å lage kort, eller å blogge...

Her er allikevel ett kort jeg laget ti en venninne som hadde bursdag sist søndag.
 Papiret er fra en 6*6 inch blokk som jeg kjøpte fra bikuben. Syns dette papiret var så flott :-) Stemplet kom også i postkassen min her for en tid siden...merkelig at slike flotte ting plutselig finner veien til min postkasse.

Siden dat bare var tre av hvert ark i blokken, ble baksiden i ett annet design. Også det nydelig synes jeg.

søndag 2. oktober 2011

Bursdagskort

Her har jeg laget ett bursdagskort med nydelig papir fra Pion design som heter Ornament.
 Jeg har brukt to ulike gråtoner i bazzil kartong. Svirlen fra magnolia har jeg sprayet med glimmer mist.
 Perler fra Nille.
 Plass til å skrive, stanset ut med cuttelbug´en og dies.

Og nok en svirl og mitt personlige stempel på baksiden.
Kortet melder jeg på i konkuranse hos Sukkersött - så krysser jeg fingrene.