onsdag 29. februar 2012

Knallfarger

Noen kort blir det mye farger på, dette ble ett slikt ett...
 Brukt papirer fra en 6*6 blokk som jeg fikk for noen år siden :) Brukt stempler til å trykke bokstaver på små pappbiter. Fargerike knapper som jeg fikk av mamma og pappa sist de kom fra Florida. (akkurat som om jeg har skrevet det om utrolig mye av stæsjet mit...)
 Brukte en liten borrelås for å holde kortet igjen.
Så håper jeg bare 14 åringen ble fornøyd.

søndag 19. februar 2012

Utfordringer

Utfordringer finnes det mange av i bloggverden, men jeg fikk en egen utfordring til når jeg skulle lage kort... Jeg er så forkjølet, å sitte framoverbøyd å lage kort ble da en stor utfordring for meg :-)
Nå er bursdagskortet ferdig, og jeg kan innta sofaen igjen...
 Denne gangen laget jeg en tag som går i min favorittfarge, blått, for det meste.Jeg ser at det ikke kommer så godt fram av bildene, men stol på meg :) Jeg har kun brukt rester av papir som lå framme på skrivebordet, så jeg er ikke helt sikker på hvilket merke det kommer fra. Fikk brukt min nye kant punch, som jeg fikk av mamma og pappa når de kom fra Florida sist, og sommerfugelpunchen som jeg også fikk da. Masse blomster, magnolia utstansere og...hyssing... Fant ikke ett bånd jeg ble fornøyd med, så da ble det hyssing...



Melder kortet på hos:
Sketchy Colors #105 Blått og grått
Kort o mania utfordring nr. 57 Blått
Så krysser vi fingrene her :)

lørdag 4. februar 2012

Dåpskort

Jeg har fått bestilling på kort til en liten gutt som blir døpt i dag :-) Siden han skulle få penger i dåpsgave, valgte jeg å lage kortet som gaveeske.
 Her er kortet ovenfra. Endelig fikk jeg brukt det fine dåpsstemplet mitt :-)
 Her er skuffen ute, og kortet åpent. Valgte å ha flere sommerfugler i kortet. Silkebånd som pengen kan stikkes inn i.