søndag 3. juli 2011

Topptur

Her i vår flotte kommune har vi noe som heter toppturer. Det er lagt ut klippetang og bok på 10 ulike topper rundt forbi, og man kjøper klippekort for å delta i "Til topps i Porsanger". Jeg har deltatt på dette i flere år, men jeg har aldri klart å ta alle ti toppene på en sesong. Dette på grunn av ulike årsaker, som lang kjørevei til toppene og for at veien opp til noen av toppene er veldig lang :)

I dag tok vi løs og startet opp til Sturra Binalvárri, en topp jeg aldri har vært på, den er 528 moh og det er ca 7,5 km å gå opp. På bilturen til startpunktet møtte vi på kraftig regn, så vi var litt spente, men vi møtte bare på lett regn på turen opp.
 Naturen i Stabbursdalen er flott, med furuskog som vistnok ikke er vanlig så langt nord.

 Her ser dere meg og Ann Gøril mens vi klipper kort og skriver i boka.
 Her er Jan-Ivar med Stabburselva og Porsangerfjorden langt i det fjerne.


Det er ikke så mange som har vært på denne toppen i år, vi var vel nummer 12, 13 og 14, men vi syntes det var litt gøy at Dronning Sonja hadde skrevet seg inn før oss :) Hvor kult er ikke det?
Navn: Sonja Adresse: Slottet

1 kommentar:

edel sa...

vi har flere ganger planlagt topp-tur men det har bare blitt med plan. Ser at Sonja har vært der og en av de som var med henne kjenner æ,det e Jørn Haagenrud. Han bodde før i porsveien........artig.