mandag 30. juni 2008

Bodø

I helgen har jeg vært i hjembyen min på besøk hos mamma og pappa. Det har vært utrolig deilig! Vi har blitt oppvartet hele helgen, og vi har møtt masse kjenninger. På lørdag var vi i 40 års dag, det var veldig gøy - og litt fuktig...jeg var litt urven på søndag ja...
Shopping ble det selvsagt også tid til! Vi kjøpte en del sommerklær til de to største guttene - de håper vi å få bruk for...
Og så måtte selvsagt jeg gå inn på en hobbybutikk... Det ble dyrt.. Mere kartong, pyntepapir, blomster, lim, kutter, sjablonger, tang, bånd +++ Så nå er det bare å sette i gang å lage flere kort! Jeg gleder meg allerede.

3 kommentarer:

Hege sa...

Dæsken du,det var da mye spennende du har funnet.Shopping er da bare gøy..:)) Blir vel kort kveld etter hvert,blir nok ikke tid før etter ferien for min del.Endelig sol!!!!

Kjersti M sa...

Da tar vi en kort-kveld på første gråværsdag?? Trenger å få fortsatt på de takke-kortene, her hjemme blir det bare sy-ing. Kanskje jeg må få lås på symaskinen :o)
Så kjempespennenede ut - lenge siden jeg har shoppet i bodø - må nok få meg en jobbtur dit snart.

Mats sa...

Hehe farlig å gå inn i butikker med så mye fint :)

Jeg er litt usikker på om den utdannelsen min blir brukt... jeg jobber nå i Skanska. Jeg hadde sommerjobb der mens jeg gikk på skola også, og har jobbet der en stund nå.
Det kan se ut som om jeg blir der en stund og muligens blir jeg tømrer etter hvert også :)